Sinonim za kvalitet

ili

Saradnja sa liderom u snabdevanju profesionalaca

Pogledajte websajt

#brendiranje #programiranje #dizajn

Nekoliko činjenica

O klijentu i projektu

Godina
1945
osnivanja
Više od
76.000
zaposlenih
Više od
3.5 miliona
klijenata

Cilj/Izazov

Kao kompanija koja je prevashodno okrenuta ka profesionalcima, sva rešenja su morala biti u skladu sa tim. Profesionalno, jednostavno, koncizno...ili jednostavnije rečeno - nemački. Međutim, kada imate tako definisane vrednosti, stvari lako poprime izgled već viđenog. Upravo tu leži najveći izazov ovog projekta - doći do savršenog rešenja za klijenta, ali ostati kreativan i drugačiji.

O klijentu

Wurth je sinonim za vrhunski kvalitet proizvoda i izvanrednu uslugu. Iza dugogodišnjeg uspeha preduzeća stoji posebna korporativna filozofija i zajedničke vrednosti koje određuju svakodnevno delovanje. Wurth grupa sarađuje sa brojnim institutima širom sveta kako bi ispunjavala različite nacionalne i međunarodne standarde.

Isporučena rešenja

Online prodavnica

Pokretanje online prodavnice za Wurth je donelo totalno novu dimenziju poslovanja i značajan iskorak u rezultatima. Iako se radi o kompaniji koja je prevashodno okrenuta ka profesionalcima, online prodavnica je proširila tržište i stavila kompaniju na slatke muke.

Katalog

Upečatljive naslovne stranice za različite tipove proizvoda ovog mini kataloga su jedan od faktora koji momentalno privlače maksimalnu pažnju čitaoca i pretvaraju ga lako u potencijalnog kupca.

Ilustracije i vizuali

Otvoriti Wurth kanale na društvenim mrežama je bio pun pogodak. Kreativnim pristupom tradicionalni Wurth proizvodi dobili su priliku da dođu do novih kupaca, dok su stari kupci dobili priliku da se bolje upoznaju sa nekim novim proizvodima.

Brošure

Pogodnosti online prodavnice predstavljene su ilustracijom na brošuri malog formata uz vrlo koncizne informacije kako bi tradicionalnog kupca konvertovali u online što lakše.

Pravilnik primene

Pravilnik primene vizuelnog identiteta je rađen za potrebe veb sajta. Sadrži primenu fontova, boja kao i button-ova na različitim podlogama.

Veb sajt za CNC lasere

Prateći Wurth-ov identitet brenda predstavljena je ponuda CNC lasera i mašina kroz nekoliko sekcija gde su prikazani svi benefiti neophodni za upoznavanje sa proizvodom. Posebno je interesantan pokretni marker na ekranu koji predstavlja X i Y osu uz crveni krug inspirisan glavom CNC lasera.

Hajde da uradimo nešto za vas

i učinimo da se klijenti zaljube u vaš brend

Kontaktirajte nas