Sinonim za kvalitet

ili

Saradnja sa liderom u snabdevanju profesionalaca

Pogledajte websajt

#brendiranje #programiranje #dizajn

Nekoliko činjenica o

Klijentu i projektu

Godina
1945
osnivanja
Više od
76.000
zaposlenih
Više od
3.5 miliona
klijenata

Cilj/Izazov

Kao kompanija koja je prevashodno okrenuta ka profesionalcima, sva rešenja su morala biti u skladu sa tim. Profesionalno, jednostavno, koncizno...ili jednostavnije rečeno - nemački. Međutim, kada imate tako definisane vrednosti, stvari lako poprime izgled već viđenog. Upravo tu leži najveći izazov ovog projekta - doći do savršenog rešenja za klijenta, ali ostati kreativan i drugačiji.

O klijentu

Wurth je sinonim za vrhunski kvalitet proizvoda i izvanrednu uslugu. Iza dugogodišnjeg uspeha preduzeća stoji posebna korporativna filozofija i zajedničke vrednosti koje određuju svakodnevno delovanje. Wurth grupa sarađuje sa brojnim institutima širom sveta kako bi ispunjavala različite nacionalne i međunarodne standarde.

Obezbeđena rešenja

Veb sajt

Početna verzija veb sajta koji smo napravili bila je osnovna prezentacija kompanije - responzivna, prilagodljiva svim uređajima, jednostavna za navigaciju. Međutim, tokom godina smo je unapređivali i danas na ovoj stranici ponosno stoji E-shop koji smo dizajnirali, blogovi, katalozi kao i mnogo drugih korisnih informacija.

Telefon

Kako posetioci web prezentacija sve više za platformu koriste mobilne uređaje a sve manje desktop računare, tako raste i potreba da njihovo korisničko iskustvo učinimo što prijatnijim. Bez obzira na to, u ovom slučaju je u samom startu bilo neophodno da mobilna verzija sajta bude savršena kako bi komercijalisti Wurth-a na terenu mogli svojim klijentima brzo i lako da ponude najbolje rešenje.

Tablet

Responzivan

Pravilnik primene

Pravilnik primene vizuelnog identiteta je rađen za potrebe veb sajta. Sadrži primenu fontova, boja kao i button-ova na različitim podlogama.

Pravilnik primene

Definisane boje u PANTONE, CMYK, RGB i RAL skali.

Hajde da uradimo nešto za vas

i unapredimo vaše poslovanje

Kontaktirajte nas