Oglašavanje

"Internet marketing je i dalje najefikasniji i najisplativiji način oglašavanja i to ljudi znaju, ali ne znaju da je takođe i jedan od najkompleksnijih."

Bojan Bulbuk

Copywriter

Google AdWords

Kao član Google Partners programa, naša agencija je obučena direktno od strane Google-a za pružanje usluga vođenja Search Network i Display Network kampanja u okviru Google AdWords platforme.

Nakon intervjuisanja klijenta kreira se strategija oglašavanja i definiše se ciljna grupa korisnika, analiziraju se konkurenti i naspram tih parametara i krajnjih ciljeva vrši se odabir tipa kampanje.

Naš copywriter kreira oglasne tekstove za vaše reklame, programer povezuje tracking kodove sa vašim sajtom, a nakon pokretanja kampanje vršimo A/B testiranje, dnevno praćenje, savetovanje i izveštavanje.

Facebook/Instagram ADS

Oglašavanje na Facebook platformi pratimo još od njenih prvih dana. Bavimo se svim vrstama Facebook reklamnih kampanja.

Nakon intervjuisanja klijenta kreira se strategija oglašavanja i definiše se ciljna grupa korisnika, analiziraju se konkurenti i naspram tih parametara i krajnjih ciljeva vrši se odabir tipa kampanje.

Naš copywriter kreira oglasne tekstove za vaše reklame, programer povezuje tracking kodove sa vašim sajtom, dizajner kreira vizuale za vaše reklame. Nakon pokretanja kampanje vršimo A/B testiranje reklamnih poruka i banera, dnevno praćenje, savetovanje, izveštavanje i modifikacije po potrebi.

LinkedIn Advertising

Kao i kod Google i Facebook oglasnih platformi, naš način rada podrazumeva intervju sa klijentom, definisanje ciljne grupe korisnika, analizu konkurencije.

Naredne aktivnosti podrazumevaju kreiranje i praćenje kampanje na dnevnom nivou, kao i izveštavanje na zahtev.

Email marketing

Za potrebe e-mail marketinga odnosno newsletter marketinga toplo preporučujemo Mailchimp platformu sa kojom imamo višegodišnje pozitivno iskustvo.

Naša usluga obuhvata kreiranje rich-text ili HTML reklamnog mejla na osnovu sadržaja koji klijent dostavi. Naš deo posla podrazumeva dizajn, grafičku obradu, pisanje programskog koda, obradu tekstova, uvoz kontakata iz baze koju klijent dostavlja, podešavanje i lansiranje kampanje, kao i izveštavanje o njenim rezultatima.

HAJDE DA RADIMO

Popunite naš upitnik i napravite prvi korak ka vašem digitalnom napretku

Zatražite procenu