Social

"Bez obzira da li ste na društvenim mrežama, o vašem biznisu se već priča. Ne dozvolite da vam se priča iza leđa."

Marija Milutinović

Digital advertising manager

Strategija Nastupa na društvenim mrežama

Društvenim mrežama se bavimo bukvalno od kada postoje. Neke od prvih reklamnih kampanja koje ste videli na Facebook-u su možda bile upravo naše.

Sa iskustvom vođenja preko 60 klijentskih naloga na društvenim mrežama, spoznali smo kako korisnik “diše” i šta voli da vidi i pročita.

Naš tim vam je na raspolaganju za krojenje strategije nastupa vaše kompanije na društvenim mrežama, sa detaljnim planom aktivnosti koje će vašem brendu podići cenu i potražnju.

Korisnička podrška i moderacija

Korisnička podrška je odavno preseljena sa telefona na društvene mreže. Korisnicima je mnogo lakše da pošalju poruku preko Facebook-a nego da čekaju operatera na telefonu. Zato je važno da ažurno i brzo odgovarate na upite.

Umesto vas ćemo pokriti kompletno radno vreme i obavićemo komunikaciju sa svim vašim fanovima na najuslužniji mogući način.

Svi nepoželjni komentari, tuđi oglasi i sve ostalo što škodi reputaciji vaše kompanije će biti uklonjeno ili izmenjeno u roku od nekoliko minuta.

Content creation & posting

Kako bi mogli da se posvetite vašem poslu i onome u čemu ste dobri, nama prepustite osmišljavanje sadržaja, objava, kao i njihovo objavljivanje, zakazivanje i planiranje.

Naši kreativci su tu da pomoću originalnih ideja izmame emocije kod korisnika, a samim tim i povećaju doseg vaših objava.

Vizuali i grafička obrada

U vreme vizuelne komunikacije, ključni faktor uspeha neke objave ili reklame na društvenim mrežama je upravo grafički kvalitet njenog vizuala.

U okviru naše usluge na raspolaganju su vam naši dizajneri čije fotomontaže mogu doneti tone novih lajkova i pratioca.

Loš vizuelni nastup može stvoriti kontra efekat čak i kod jako dobro osmišljenih kampanja i objava, zato ne prepuštajte ništa slučaju - angažujte naše kreativce za maksimalni učinak.

HAJDE DA RADIMO

Popunite naš upitnik i napravite prvi korak ka vašem digitalnom napretku

Zatražite procenu