Brending

"Dobar dizajn podrazumeva rešavanje vizuelnih problema na kreativan način u okviru strogih pravila."

Boris Videnov

Graphic designer

“Ručno crtani” Logotipi

Sa preko 150 dizajniranih logotipa za firme iz svih krajeva sveta, naši dizajneri su sposobni da od vaše kompanije naprave brend kojem korisnici veruju, na osnovu profesionalnog vizuelnog nastupa.

Logoe radimo u više dizajn predloga, sa neograničenim brojem iteracija, u vektorskom formatu, počevši od blanko papira. Kao inspiracija nam služe najuspešniji svetski brendovi.

Svi dizajn predlozi dostavljaju se u formi fotomontaže (mock-up) kako bi klijent stvorio percepciju izgleda odštampanog/primenjenog logotipa.

Vizuelni identitet

Naš paket vizuelnog identiteta pored izrade logotipa obuhvata mnogo širi pristup (re)brendingu jedne kompanije.

U okviru našeg pravilnika primene vizuelnog identiteta, za kreiran logo se definišu primene na više vrsta podloge, u više proporcija, u više boja. Takođe se definišu brend boje (primarne i sekundarne), kao i kompletna tipografija (fontovi) u 4 proreda.

Paket vizuelnog identiteta obuhvata dizajn i pripremu za štampu za vizit kartu, memorandum, fasciklu i kovertu, čime se pokrivaju osnovne potrebe svakog preduzeća za grafičkim materijalom.

Knjiga standarda

Knjiga grafičkih standarda, kao najveća instanca vizuelnog nastupa jedne kompanije je takođe nešto što možemo izvesti.

U dogovoru sa klijentom, definiše se izgled kompletnog dijapazona grafičkih proizvoda, iscrtava se jedinstveni font, definišu se stroga pravila upotrebe brendinga.

HAJDE DA RADIMO

Popunite naš upitnik i napravite prvi korak ka vašem digitalnom napretku

Zatražite procenu