Dizajn

"Ako smo i dalje zadovoljni dizajnom koji smo uradili pre mesec dana to je jasan znak da ne napredujemo."

Marko Tešić

Web designer

Dizajniranje “od nule”

Ono po čemu smo specifični jeste činjenica da ne koristimo gotove sisteme i šablone već ceo dizajn radimo od nule - što nam otvara slobodu da implementiramo sve što zamislite, i u dizajnerskom i u tehničkom smislu.

Inspiraciju pronalazimo u najnovijim i najuspešnijim svetskim projektima, što nas čini ranim usvajačima poslednjih trendova u web i grafičkom dizajnu.

Klijente nikada ne ograničavamo sa brojem dizajn predloga i iteracija jer iz iskustva znamo da već posle prvih predloga naš dizajn biva usvojen.

Garantovano poboljšanje korisničkog iskustva

Ogledalo i merilo uspešnosti našeg dizajna je povećano vreme zadržavanja korisnika na sajtu, povećan broj pregledanih strana po poseti, smanjena stopa izlaska sa početne strane (bounce rate) - što je sve merljivo Google Analytics aplikacijom.

Glavni adut koji opravdava svaki uloženi dinar u naš dizajn - jeste veća učinkovitost pri vođenju plaćenih Internet marketing kampanja.

Svaki piksel na svom mestu

Naš dizajn stvaramo u idealnim uslovima: koristeći vrhunsku opremu i tehnologiju, u inspirativnom okruženju, sa visoko kompatibilnim timom ljudi. Rezultat je više nego očigledan: svaki piksel je na svom mestu, svaki detalj je simetričan a svaka boja uklopljena.

Priprema za štampu se duplo proverava, sajtovi se testiraju okom korisnika.

HAJDE DA RADIMO

Popunite naš upitnik i napravite prvi korak ka vašem digitalnom napretku

Zatražite procenu