SEO

"Potreba za optimizacijom sajta za pretraživače raste sa cenom klika na AdWords Search-u. SEO je evoluirao u uslugu koja je postala obaveza - poput zakupa domena."

Nikola Pantović

CEO and founder

Merljiv učinak

Naša usluga optimizacije sajta za pretraživače zasniva se na garantovanom unapređenju ključnih statističkih metrika na sajtu.

Prvi i najbolji način merenja učinka naše optimizacije je poređenje broja ulazaka na sajt sa organske pretrage, za period pre i posle optimizacije sajta.

Alternativno, moguće je kao cilj postaviti dostizanje vrha prve strane na pretrazi za željenu reč ili frazu.

Optimizacija sajta

Isprepletana nizom raznih teorija i raznolikih iskustava, nauka optimizacije sajta za pretraživače zavisi isključivo od iskustva osobe koja je zadužena za njenu implementaciju i praćenje.

Naše 10-godišnje iskustvo u SEO vodama omogućava nam da garantujemo stvari u koje mali broj ljudi sme da se upusti. Iza nas stoje brojne reference i studije slučaja koje potvrđuju uspešnost naše filozofije rada na ovom polju.

Pored sertifikovanog analitičara, u procesu optimizacije sajta učestvuje i naš copywriter i programer.

Optimizacija van sajta

Obzirom da u SEO procesu razlikujemo preko 100 faktora i parametara koji utiču na rangiranje vašeg sajta na pretrazi, dobar deo tih aktivnosti je potrebno odraditi van samog sajta.

Naše kolege će se pozabaviti backlinkovima, istraživanjem konkurencije, ključnim rečima i prijavom na direktorijume i aplikacije.

Praćenje konverzija

U okviru naše usluge optimizacije sajta za pretraživače, kako bismo što bolje merili učinak, naši developeri će obaviti instalaciju kodova za praćenje konverzija.

U najvećem broju slučajeva, cilj optimizacije sajta je povećanje broja poseta, ali na kraju dana - glavni cilj je povećanje konverzija (prodaje, poziva, upita, pretplata itd.).

Instalacijom koda za praćenje konverzija izvlačimo mnogo jasnije statističke zaključke koji vam pomažu u shvatanju učinkovitosti različitih izvora saobraćaja ka vašem sajtu.

HAJDE DA RADIMO

Popunite naš upitnik i napravite prvi korak ka vašem digitalnom napretku

Zatražite procenu