Consulting

"Pretpostavka je najveće zlo ikada. Sateraće vas u dugove ako se vodite njome. Osim ako tu brigu ne prepustite nekom ko je to već prošao."

Nikola Pantović

CEO and founder

Definisanje i analiza “KPI”

Sa bogatim, 10-godišnjim iskustvom u Google Analytics i Webmaster Tools aplikacijama, kao i primenjenoj praksi na brojnim projektima, naše znanje vam je u potpunosti dostupno i raspoloživo.

Obzirom da smo svakodnevno u neposrednoj interakciji sa dizajnom, kodom, korisnicima, metrikama i kampanjama, posedujemo dragoceno iskustvo koje vam može uštedeti ogroman novac i vreme.

Umesto vas ćemo analizirati vaše podatke, odrediti ključne indikatore i posavetovati vas kako da ih razumete i okrenete u svoju korist.

Recenzija korisničkog iskustva (UX)

Obzirom da i sami dizajniramo, programiramo i vodimo sajtove i poznajemo kako korisnik “diše”, možemo vam biti od dragocene pomoći u situacijama kad stepen izlazaka sa prve stranice poraste, ili vreme zadržavanja korisnika sa sajtu opadne.

Uz naše savete unapredićete korisničko iskustvo (user experience) na vašem sajtu, a samim tim poboljšaćete stepen konverzije posetioca u korisnika vaše usluge ili proizvoda.

Studija izvodljivosti

Pre nego što se otisnete u vode preduzetništva na Internetu, dozvolite da vam pomognemo u kreiranju vaše strategije i proračuna izvodljivosti vašeg projekta.

Pokazaćemo vam šta je to sve potrebno uključiti u vaš biznis plan i šta je sve važno znati ako planirate da zarađujete na interentu.

Naša evaluacija će vam pomoći da vaš projekat startuje bez “dečijih bolesti”, sa fokusom na rast i sam proizvod.

HAJDE DA RADIMO

Popunite naš upitnik i napravite prvi korak ka vašem digitalnom napretku

Zatražite procenu