Munje i gromovi

ili

Kompletan digital za najveći srpski lanac fitnes klubova

Pogledajte websajt

#dizajn #programiranje #brendiranje #seo #savetovanje #oglašavanje

Nekoliko činjenica

O klijentu i projektu

Prisutni na
5
lokacija
Tradicija duga
25
godina
Preko
40
zaposlenih

Cilj/Izazov

Sa Athletic's Gym-om sarađujemo već 11 godina, a od 2015-te za njih radimo kompletan digital, odnosno: održavanje i razvoj sajta, komunikaciju i strategiju na društvenim mrežama, grafički dizajn, optimizaciju za pretraživače, vođenje onlajn kampanja kao i kreiranje promotivnog foto i video materijala

O klijentu

Athletic's Gym je fitnes klub otvoren 1996. godine, prisutan na 5 lokacija u Beogradu, što ga čini najvećim lancem teretana u Srbiji. Saradnja sa MIDA studiom datira od 2010-te godine.

Isporučena rešenja

Vizuelni identitet

Teretana u kojoj pola Beograda oblikuje svoje telo ukazala nam je poverenje da mi oblikujemo njihov logo kao i kompletan vizuelni identitet.

Veb sajt

Nije čudno što su se ljudi iz Athletic's gym-a opredelili za našu agenciju kada je u pitanju izrada sajta. Najveći su lanac teretana u zemlji, koriste najsavremenije sprave, imaju najstručnije trenere, red je da i sajt bude na nivou njihovog poslovanja.

Marketing na društvenim mrežama

Imamo tu slobodu i privilegiju da najveći lanac teretana u zemlji predstavljamo na društvenim mrežama gde na delu pokazujemo svoju maštu, kreativnost ali i znanje na polju internet marketinga.

Foto & Video

Svu onu gore pomenutu maštu, kreativnost i znanje je mnogo jednostavnije predstaviti kada sami kreirate foto i video materijal. Tu priliku smo iskoristili da dođemo do još kreativnijih ideja i tako su nastali testimonijali vežbača, saveti profesionalnih trenera, upoznavanje sa spravama i različitim fitnes disciplinama, pa čak i ASMR video snimci.

Majice za članove teretane i trenere

Majice su našim kreativcima jedan od omiljenih zadataka. Imperativ nam je bio da majice uvek izgledaju tako da ih možete nositi i van teretane, bez obzira da li su namenjene treneru ili vežbaču, u čemu smo i uspeli.

Vizit kartice i memorandumi

Pojedini grafički proizvodi će živeti večno uprkos svakom napretku tehnologije. Na nama je da se trudimo da uvek izgledaju moderno i reprezentativno bez obzira na formu.

Flajeri i lifleti

Athletic's Gym na redovnoj osnovi štampa flajere i liflete za potrebe svih svojih promo akcija. Kao agencija koja kompletno servisira Athletic's Gym na polju grafičkih rešenja, obezbedili smo mnoštvo rešenja koja su konzistentna po pitanju dizajnerskog pravca.

Posteri i članske kartice

Još od učlanjenja u prvi video klub, mi jako emotivno doživljavamo članske kartice. Vrlo dobro znamo koliko je dobar osećaj biti deo nekog kluba, pa još ako za to članstvo dobijete i potvrdu u vidu prelepe kartice, tražićete posebno mesto u novčaniku samo za tu karticu.

Hajde da uradimo nešto za vas

i učinimo da se klijenti zaljube u vaš brend

Kontaktirajte nas