Munje i gromovi

ili

Kompletan digital za najveći srpski lanac fitnes klubova

Pogledajte websajt

#dizajn #programiranje #brendiranje #seo #savetovanje #oglašavanje

Nekoliko činjenica o

Klijentu i projektu

Prisutni na
4
lokacije
Tradicija duga
21
godinu
Preko
40
zaposlenih

Cilj/Izazov

Sa Athletic's Gym-om sarađujemo već 7 godina, a od 2015-te za njih radimo kompletan digital, odnosno: održavanje i razvoj sajta, komunikaciju i strategiju na društvenim mrežama, grafički dizajn, optimizaciju za pretraživače i vođenje onlajn kampanja.

O klijentu

Athletic's Gym je fitnes klub otvoren 1996. godine, prisutan na 4 lokacije u Beogradu, što ga čini najvećim lancem teretana u Srbiji. Saradnja sa MIDA studiom datira od 2010-te godine.

Obezbeđena rešenja

Vizuelni identitet

Teretana u kojoj pola Beograda oblikuje svoje telo ukazala nam je poverenje da mi oblikujemo njihov logo kao i kompletan vizuelni identitet.

Vizit kartice i memorandumi

Veb sajt

Nije čudno što su se ljudi iz Athletic's gym-a opredelili za našu agenciju kada je u pitanju izrada sajta. Najveći su lanac teretana u zemlji, koriste najsavremenije sprave, imaju najstručnije trenere, red je da i sajt bude na nivou njihovog poslovanja.

Marketing na društvenim mrežama

Imamo tu slobodu i privilegiju da najveći lanac teretana u zemlji predstavljamo na društvenim mrežama gde na delu pokazujemo svoju maštu, kreativnost ali i znanje na polju internet marketinga.

Majice za članove teretane i trenere

Posteri i članske kartice

Flajeri i lifleti

Athletic's Gym na redovnoj osnovi štampa flajere i liflete za potrebe svih svojih promo akcija. Kao agencija koja kompletno servisira Athletic's Gym na polju grafičkih rešenja, obezbedili smo mnoštvo rešenja koja su konzistentna po pitanju dizajnerskog pravca.

Dukserice

Za trenere

Hajde da uradimo nešto za vas

i unapredimo vaše poslovanje

Kontaktirajte nas