Okrećemo točkove

ili

Redizajn prve i najveće internet prodavnice guma u Srbiji

Pogledajte websajt

#programiranje #dizajn #oglašavanje

Nekoliko činjenica

O klijentu i projektu

Preko
6000
Modela guma
Više od
10
Godina iskustva
Preko
70
Brendova guma

Cilj/Izazov

Sa ponudom od preko 6000 modela guma bilo je neophodno napraviti rešenja koja su jednostavna, intuitivna, koja sa što manje klikova vode do rezultata pretrage.

O klijentu

Internet Prodaja Guma predstavlja još jedan projekat iz oblasti automobilizma Infostud grupe - jedne od najvećih internet kompanija u Srbiji. Sajt je u vlasništvu Infostud grupe od 2011. godine i do danas je postao lider u online prodaji pneumatika sa respektabilnim udelom na celokupnom tržištu guma na teritoriji Srbije.

Isporučena rešenja

Veb sajt

Složeni pretraživač guma je podeljen u 6 tabova po kategorijama, koje se dalje dele na sezone, što vodi do padajućih menija sa dimenzijama guma i ponuđenim najčešćim kombinacija dimenzija za bržu pretragu. Pregledniji prikaz svake kartice je dobijen zahvaljujući ikonicama i različitim bojama kojima je prikazano mnoštvo neophodnih informacija za svaki proizvod.

Vizuali i ilustracije

Veliki broj klikova i povećana prodaja postignuti su zahvaljujući privlačnim ilustracijama u kombinaciji sa upečatljivim reklamnim rečenicama na banerima koji su plasirani na društvenim mrežama i sajtovima poput polovniautomobili.com

Hajde da uradimo nešto za vas

i učinimo da se klijenti zaljube u vaš brend

Kontaktirajte nas