Mesto gde se delovi nalaze

ili

Skraćivanje puta do svakog od 700.000 proizvoda

Pogledajte websajt

#programiranje #dizajn #oglašavanje

Nekoliko činjenica o

Klijentu i projektu

33
Kategorije
Rok isporuke
48 sati
U proseku
Preko
700.000
Artikala

Cilj/Izazov

Online način prodaje auto-delova u trenutku lansiranja sajta za veliku većinu kupaca predstavlja nepoznanicu i sekundarni izbor načina kupovine auto-delova. Najveći izazov je predstavljalo konvertovanje tradicionalnih kupaca u online kupce intuitivnim vizuelnim rešenjima.

O klijentu

AutoHUB predstavlja jedan od mnogobrojnih projekata Infostud grupe - jedne od najvećih internet kompanija u Srbiji. Kada je u pitanju oblast automobilizma, veliko iskustvo Infostud grupe stečeno sa sajtovima polovniautomobili.com, internet-prodaja-guma.com i mojagaraza.rs, poslužilo je za postavljanje zdravih temelja u razvoju sajta, a sve u skladu sa potrebama tržišta. Sa lansiranjem sajta su postavljeni visoki standardi na tržištu u pogledu korisničke podrške, asortimana, isporuke kao i povoljnih uslova kupovine.

Obezbeđena rešenja

Veb sajt

U cilju postizanja boljih prodajnih rezultata, redizajn stranice je podrazumevao ispunjenje visokih zahteva po pitanju korisničkog iskustva. Zahvaljujući intuitivnom dizajnu, prema izveštaju agencije za istraživanje tržišta, AutoHUB je dobio vrlo pozitivnu ocenu na unapređenju iskustva korisnika.

Veb sajt na mobilnim uređajima

Kao i kod desktop verzije, na verziji za mobilne uređaje je najveći izazov predstavljao prikaz preko 30 kategorija delova što je u ovom slučaju rešeno pomoću pop-up modala. Odabir vozila je takođe bio jako važna stvar u obe verzije sajta, što je rešeno sa najjednostavnijim mogućim odabirom sa minimalnim brojem klikova.

Hajde da uradimo nešto za vas

i unapredimo vaše poslovanje

Kontaktirajte nas