Zlatni presek

ili

Proslava jubilarnih 30 godina poslovanja novim veb sajtom

Pogledajte websajt

#brendiranje #programiranje #dizajn

Nekoliko činjenica

O klijentu i projektu

Preko
30
Godina poslovanja
Ovlašćeni prodavac
4
renomirana brenda
Profesionalno skeniranje u
30mpx
rezoluciji

Cilj/Izazov

Kako bi proslavio jubilarnih 30 godina postojanja, naš klijent iz Švajcarske je želeo potpuno novi sajt kojim će ući u novu dekadu poslovanja u modernom ruhu. U okviru saradnje pobrinuli smo se i za njihove vizit karte, flajere, koverte, kese i vizuale za društvene mreže.

O klijentu

Foto Mayer je fotografski studio iz Švajcarskog grada Wil. Postoji od 1991.godine i bavi se prodajom fotografske opreme sa sertifikatima za prodaju Hasselblad, Sony Pro, Olympus Pro i Nikon programa. Pored prodaje, pružaju usluge fotografisanja, štampe fotografija kao i uslugama iznajmljivanja opreme i studija. Foto Mayer se bavi takođe digitalizacijom analognih fotografija duže od 25 godina.

Isporučena rešenja

Veb sajt

Sajt ne samo što je dobio modernizovan dizajn, već i online prodavnicu foto opreme, što je veliki iskorak u poslovanju. Kako se radi o firmi koja ima nešto duži spisak usluga koje pruža, izazov je bio spakovati veliku količinu sadržaja na početnu stranu što je rešeno zahvaljujući dobroj organizaciji po tabovima.

Vizuali i ilustracije

Pored sajta, pobrinuli smo se za dizajn vizit karti, flajera, koverti, kesa kao i vizuala za društvene mreže, sve u korak sa sofisticiranim stilom sveta fotografije.

Hajde da uradimo nešto za vas

i učinimo da se klijenti zaljube u vaš brend

Kontaktirajte nas