Programiranje

"Mnogi smatraju da je programiranje užasno dosadno ali ne znaju kakav je osećaj kada putem koda ožive nečiju ideju."

Saša Milojević

Senior developer

Mobilni na prvom mestu

Responsive dizajn odnosno optimizaciju za mobilne telefone radimo od 2013-te godine, u vreme kada je taj trend bio u začetku.

Danas se moderan veb sajt ne može zamisliti bez responsive koda, a obzirom da je broj mobilnih korisnika odavno prevazišao broj korisnika desktop računara - naši veb sajtovi se dizajniraju od starta namenski za mobilne uređaje.

Sajtovi se prave i testiraju u 3 ili 4 dimenzije: mobilni, tablet, laptop, i desktop.

Namenski rađen administracioni panel

Sistem za samostalno ažuriranje veb sajta (admin panel, odnosno CMS) pravimo kompletno od nule, namenski za vaš veb sajt. Sistem zasnivamo na open source framework-u (Codeigniter) tako da ne zavisite od nas za dalji razvoj i ažuriranje. Ovakav sistem odlikuje izuzetno lako korišćenje i intuitivan user interface.

Merilo uspešnosti i kvalitet rada naših programera ogleda se u brzom učitavanju veb stranica, bez grešaka i bagova, sa minimalnom dužinom koda.

Programski kod je validan i testiran za sve moderne brauzere.

Neograničene mogućnosti

U našem timu su programeri sa senior developer nivoom znanja. Konstantan rad na naprednim sajtovima obezbeđuje nam dovoljno znanja da u svaki novi projekat ugradimo najsavremenija programska rešenja.

Ponosni smo na činjenicu da za nas ne postoje tehnička ograničenja u izvodljivosti projekata i zahteva, možemo izvesti bilo koju funkcionalnost.

HAJDE DA RADIMO

Popunite naš upitnik i napravite prvi korak ka vašem digitalnom napretku

Zatražite procenu