Digitalni minimalizam

ili

Saradnja sa najvećim provajderom cloud rešenja i managed hosting usluga u Srbiji

Pogledajte websajt

#programiranje #dizajn

Nekoliko činjenica o

Klijentu i projektu

Više od
10
godina iskustva
8
data centara u regionu
Preko
200
zadovoljnih klijenata

Cilj/Izazov

Predstavljanje najveće kompanije u svojoj oblasti na način koji to prikazuje na prvi pogled. Ipak, najveći izazov predstavljao je izuzetno obiman sadržaj početne strane koji je grafičkim rešenjima ipak predstavljen tako da drži pažnju i pruža sve neophodne informacije istovremeno.

O klijentu

Mainstream je najveći provajder inovativnih cloud rešenja i managed hosting usluga sa mrežom od 8 data centara u Jugoističnoj Evropi. Smatrajući cloud tehnologije ključnim segmentom digitalne transformacije, Mainstream pomaže kompanijama u regionu da otključaju potencijal vodećih public cloud platformi, kao i privatnog cloud-a.

Obezbeđena rešenja

Veb sajt

Kako se firma bavi inovativnim tehnologijama, primenili smo jezik dizajna koji govori o modernim tehnologijama i pre nego što se pročita prva rečenica. Svaka sekcija je kreirana pažljivo kako bi sve zajedno činile dopadljivu i funkcionalnu celinu.

Vizuali i ilustracije

Sa ilustracijama za potrebe sajta, banera i društvenih mreža Mainstream je dobio zaokružen minimalistički dizajn koji najpreciznije opisuje kompaniju i njeno delovanje.

Hajde da uradimo nešto za vas

i unapredimo vaše poslovanje

Kontaktirajte nas