Toplota u ruskoj zimi

ili

Veb nastup za firmu koja greje Rusiju

Pogledajte websajt

#dizajn #programiranje

Nekoliko činjenica o

Klijentu i projektu

Preko
300
završenih projekata
Preko
70
zaposlenih
Osnovani
2001
godine

Cilj/Izazov

2014-te godine DT Termo nam se obratio za redizajn veb sajta u cilju podizanja imidža firme. Odlučili su se za custom rešenje koje će biti izrađeno u korporativnom maniru. Početkom 2016-te godine DT Termo veb sajt je optimizovan za mobilne uređaje, a urađen je i veb sajt za njihov brend Promtehizol.

O klijentu

Lider na ruskom tržištu energetskih sistema. Od njihovog osnivanja DT Termo je stekao reputaciju jednog od lidera ruskog tržišta pružajući kompletna rešenja energetskih sistema grejanja, ventilacije, hlađenja, automatskih vatrogasnih sistema, vodovodnih sistema kao i sistema drenaže i rasvete.

Obezbeđena rešenja

DT Termo veb sajt

Veb sajt je urađen sada već davne 2014-te godine, klijent je želeo sveden i jednostavan korporativni dizajn. Najveći izazov bila je stranica Solutions sa renderingom zgrade na kojoj se prikazuju različite instalacije na prelazak kursora miša.

Promtehizol veb sajt

Koristeći dizajn pređašnje urađenog veb sajta za DT Termo, uz određene izmene podignut je veb sajt za DT Termov brend Promtehizol. Veb sajt je dostupan preko ovog linka: http://promtehizol.ru/

Hajde da uradimo nešto za vas

i unapredimo vaše poslovanje

Kontaktirajte nas