Životni vodič

ili

Naš dizajn od početka do kraja

Pogledajte websajt

#brendiranje #dizajn #programiranje #oglašavanje

Nekoliko činjenica o

Klijentu i projektu

Sva
3
tipa studijskih programa
Škola osnovana
2008
godine
Školu pohađa čak
13
nacionalnosti

Cilj/Izazov

Brook Hill International School je naš dugogodišnji klijent, saradnja je započeta 2012-te godine kada smo bili zaduženi za njihov novi vizuelni identitet i od tada sarađujemo na nekoliko polja.

O klijentu

Internacionalna škola Brook Hill je škola za sve uzraste koja radi po britanskom Cambridge programu i okuplja uglavnom decu inostranih državljana koji žive u Srbiji.

Obezbeđena rešenja

Vizuelni identitet

Veliki je izazov bio upustiti se u osmišljavanje vizuelnog identiteta za jednu obrazovnu ustanovu. Uz odličnu međusobnu komunikaciju i jasne želje klijenta veoma brzo smo došli do željenog efekta i finalnog izgleda logoa kao i kompletnog štampanog materijala potrebnog za funkcionisanje u poslovnom svetu.

Fascikle i memorandumi

Vodeći računa o svom brendu obezbedili su brendirane fascikle i memorandume.

Veb sajt

Temeljnim radom i detaljnom analizom uspeli smo da prilagodimo sadržaj na sajtu kako bi korisnici mogli lako i jednostavno da dođu do potrebnih informacija. Idealno smo uklopili vizuelni efekat tako da se roditeljima omogući sažet, razumljiv i slikovit prikaz informacija.

Bilbordi

Škola Brook Hill nam je ukazala puno poverenje i na obostrano zadovoljstvo saradnja je nastavljena kroz svaki njihov projekat. U skladu sa tim angažovani smo za dizajn bilborda za potrebe promocije školskih programa.

Brendirani materijal

Reklamni materijal je neizostavan za jednu obrazovnu ustanovo ovog tipa pa smo i na tom polju bili angažovani za brendiranje reklamnog materijala kao što su olovke, notesi...

Promo pultovi i roll up baneri

Kao što smo već pomenuli Brook Hill aktivno učestvuje na sajmovima obrazovanja pa su upotpunili svoje prezentacione materijale sa promo pultom i roll up banerima i sve je to naravno od nule odrađeno u našoj režiji.

Flajeri i lifleti

Brošure

Za potrebe prezentacija i nastupa na sajmovima obrazovanja napravljena je offline verzija sajta u vidu brošure.

Hajde da uradimo nešto za vas

i unapredimo vaše poslovanje

Kontaktirajte nas